Boomverzorging

Tuinen Olivier

Outdoor creations

BoomverzorgingBomen zijn de ruggengraat van de natuur, ze zorgen voor zuurstof, schaduw en pracht. Ze vragen echter de juiste verzorging.


Jaarlijks berokkenen bomen heel veel schade door geen of slecht onderhoud. Het belang van snoeien wordt te vaak onderschat.


Dankzij onze specifieke klimtechnieken en aangepaste materialen zijn wij in staat om uw boom op een juiste en vooral veilige manier te snoeien.


Op deze manier kan U nog lang genieten van de bomen in uw tuin.

Vellen van bomen


Soms is het niet meer mogelijk om de boom door middel van snoeiwerken te redden of vormt hij een gevaar voor de omgeving en dan is het aangewezen hem te vellen.


Door gebruik te maken van verschillende materialen kunnen wij alle bomen verwijderen op een veilige manier, ook moeilijk geplaatste bomen.


OPGELET!! Informeer steeds bij de gemeente of een vergunning is vereist.


Ook het bouwrijp maken van terreinen behoort tot onze mogelijkheden.
Frezen van stronkenNa het vellen van de boom blijft uiteraard een wortelstronk over. Deze kan makkelijk worden verwijderd door de stronkenfrees. In kleinere tuinen of voor kleinere stronken wordt gebruik gemaakt van de kleine frees (tot 20 cm diepte).

Maar ook het grotere werk is geen probleem.


Zo wordt bv. Bij het bouwrijp maken van terreinen tot 60 cm diep gefreesd zodat zelf de diepste stronken volledig worden verwijderd.
Tuinen Olivier --- Aalbroekstraat 34 --- 9890 Semmerzake --- 0475/20.15.91 --- info@tuinen-olivier.be      Designed by Tuinen Olivier